Căutare personalizată:

Tipuri de carduri

VISA Classic

VISA Classic – un card pentru persoane active cu venit stabil, subliniază bonitatea clientului şi asigură confort maxim. Pot fi utilizate pentru achitări acolo unde VISA Electron sau Maestro nu se deservesc, de exemplu: la închirierea automobilelor sau bărcilor, fără necesitatea depunerii depozitului de garanţie.

Visa Classic este dotat cu tehnologia Contactless și vă permite să achitați rapid cumpărăturile, în țară și străinătate, prin simpla apropiere a cardului de POS-terminalul de plată. Nu este nevoie să introduceți PIN-ul sau să semnați cecul, pentru cumpărăturile mai mici de 1000 lei. Cumpărăturile mai mari de 1000 lei vor fi confirmate prin tastarea PIN-ului (limita de sumă pentru tranzacţiile contactless fără PIN diferă de la o ţară la alta).


Avantaje:

  • Respectabilitate – acest card demonstrează faptul că deţinătorul de card dispune de venituri stabile şi utilizează activ produsul de card în viaţa cotidiană;
  • Mobilitate – poate fi utilizat în peste 10 milioane puncte comerciale şi peste 1 milion de bancomate în peste 120 de ţări ale lumii.
  • Rapiditate - achitarea durează doar 6 secunde, de 4 ori mai rapid decât un card obișnuit.
  • Simplitate - achitarea are loc la simpla apropiere a cardului de POS-terminal.
  • Siguranţă - cardul rămâne mereu la Dvs., nu mai e nevoie să-l dați casierului.

Cum utilizați Visa Contactless?