Căutare personalizată:

Tipuri de carduri

Pachete de servicii electronice

Alege pachetul potrivit de servicii electronice de la Moldindconbank: BASIC, OPTIM, SILVER, FAMILY, GOLD sau EXCLUSIV şi beneficiază de unul sau mai multe carduri personale cu care poți efectua zilnic operaţiuni bancare, atît în ţară, cît şi peste hotare.


Avantaje:


Pachete din categoria GENERAL:

 1. BASIC – startul Dvs. în utilizarea serviciilor bancare la distanţă!

  Optînd pentru acest pachet beneficiaţi la alegere de un card de plată internaţional de tip Mastercard Debit/Visa. În plus, cu serviciul Web-Banking inclus în pachet, obţineţi confortul necesar pentru gestionarea la distanţă a contului de card, efectuarea transferurilor între carduri, achitarea on-line a serviciilor comunale şi multe alte opţiuni utile pentru o viaţă dinamică.

 2. OPTIM – alegerea perfectă pentru cei care doresc beneficii maxime la costuri minime!

  Pe lîngă avantajele pachetului BASIC, beneficiaţi de un card de plată adiţional de tip Mastercard Debit/Visa, care poate fi deschis la contul de card pe numele Dvs. sau a persoanei delegate, cu posibilitatea limitării sumei eliberate din cont. Suplimentar la serviciul Web-banking inclus în pachet, beneficiaţi lunar de 10 SMS-notificări pentru a fi la curent în timp real despre tranzacţiile efectuate şi starea contului Dvs.

 3. SILVER - destinat clienţilor care utilizează activ serviciile bancare la distanţă, inclusiv în străinătate şi în reţeaua Internet.

  Cu pachetul SILVER aveţi acces la 2 carduri de plată: unul de bază tip Mastercard Standard/Visa Classic şi altul suplimentar tip Mastercard Debit/Visa. Adiţional, în pachet sunt incluse 25 SMS-notificări/lunar, iar pentru un număr nelimitat de SMS beneficiaţi de 50% reducere. În plus, la accesarea unui credit la card sau overdraft la card salarial obţineţi şi o reducere în valoare de -1 p.p. de la rata standardă a dobînzii conform tarifelor la credite, iar pentru soldul contului de card primiţi o dobîndă anuală de 1% în MDL sau 0,5% în valută străină (EUR/USD).

 4. FAMILY – acum familia dvs. poate beneficia de toate avantajele cardurilor internaţionale şi a serviciilor electronice într-un singur pachet!

  Suplimentar la avantajele pachetului SILVER aveţi posibilitatea emiterii la un singur cont a 4 carduri de plată: două carduri Mastercard Standard/Visa Classic şi două carduri Mastercard Debit/Visa Classic. Pentru siguranţă, puteţi controla accesul la soldul din cont pentru fiecare persoană delegată: soţ/soţie, părinţi, copii sau prieteni.

 5. GOLD – destinat celor care preţuiesc timpul şi o abordare individuală în punctele comerciale din întreaga lume!

  Beneficiaţi de posibilitatea deschiderii a două carduri de nivel premium: Mastercard GOLD / Visa GOLD, plus unul de tip Mastercard Standard/Visa Classic şi un card de tip Mastercard Debit/Visa. Pe lîngă avantajele standard, în pachet sunt incluse un număr nelimitat de SMS-notificări, iar în cazul beneficierii de credit la card sau overdraft la card salarial obţineţi şi o reducere în valoare de – 2 p.p. de la ratele standarde a dobînzii conform tarifelor la credite în vigoare. Suplimentar, pentru soldul contului de card primiţi o dobîndă anuală de 2% în MDL sau 1% în valută străină (EUR/USD). 


Pachete din categoria EXCLUSIV:

EXCLUSIV – pachet destinat persoanelor selecte, care pun accent pe calitatea serviciilor prestate, apreciază timpul și călătoresc frecvent în străinătate în scop personal sau de afaceri!

Beneficiaţi de posibilitatea obținerii cardurilor de tip premium: Mastercard World Elite, Mastercard Platinum, VISA Platinum și emiterea suplimentară de până la 4 carduri de plată pentru titular și membrii familiei acestuia.

Fiind deținătorul unuia din pachetele din categoria Exclusiv, veți avea parte de o deservire privilegiată din partea serviciului Concierge (pentru Mastercard World Elite), a managerului personal disponibil 24/24 la linia dedicată (+373) 22 78 55 77,  precum și asigurare completă prin obținerea unui card de asigurare, acces prioritar în saloanele Business ale aeroporturilor din întreaga lume cu cardul Priority Pass și saloanele Business ale Mastercard în aeroporturi selectate; eliberarea urgentă a numerarului sau a cardului temporar prin intermediul serviciilor de urgențe ale Serviciul Global de suport, protecția cumpărăturilor (pentru Visa Platinum), oferte și reduceri speciale în hotele de lux, cluburi rent-a-car și alte locații de elită din întreaga lume.

Suplimentar beneficiați de: transferuri P2P, servicii Cash-in, Cash-by-code, Cash-in-cardless, acces gratuit la sistemele Web-banking și Mobile-banking, credit cu condiții preferențiale,  dobânzi avantajoase şi alte beneficii exclusive.


Oferte preferenţiale:

 • Oferta SALARIALĂ - destinată utilizatorilor de carduri emise în cadrul proiectelor salariale;
 • Oferta DEPOZITE - destinată deţinătorilor de depozite la Moldindconbank;
 • Oferta YOUNG & SMART - oferta perfectă pentru tinerii dinamici;
 • Oferta SOCIAL - destinată persoanelor care beneficiază de pensii și alocații sociale;
 • Oferta EXCLUSIV - destinată utilizatorilor de carduri emise în cadrul pachetelor "Exclusiv".