Căutare personalizată:

Tipuri de carduri

Mastercard Gold

Mastercard Goldcard de nivel Premium ce reprezintă mai mult de cît un instrument de plată. Graţie faptului că este recunoscut în întreaga lume, deţinătorul Mastercard Gold se bucură de consideraţia a milioane de comercianţi şi beneficiază de o deservire preferenţială, subliniind statutul înalt al deţinătorului, oferindu-i un set de privilegii suplimentare, cum ar fi eliberarea urgentă a numerarului în cazul pierderii cardului, închirierea automobilelor sau bărcilor, fără necesitatea depunerii depozitului de garanţie. Deţinătorii cardului pot beneficia de privilegiile şi reducerile oferite de sistemul internaţional Mastercard Worldwide.

Mastercard Gold este dotat cu tehnologia Contactless și vă permite să achitați rapid cumpărăturile, în țară și străinătate, prin simpla apropiere a cardului de POS-terminalul de plată. Nu este nevoie să introduceți PIN-ul sau să semnați cecul, pentru cumpărăturile mai mici de 1000 lei. Cumpărăturile mai mari de 1000 lei vor fi confirmate prin tastarea PIN-ului (limita de sumă pentru tranzacţiile contactless fără PIN diferă de la o ţară la alta).


Avantaje:

  • Respectabilitate – cardul demonstrează faptul că deţinătorul acestuia dispune de venituri înalte,
  • Mobilitate – poate fi utilizat în toate punctele comerciale şi în toate bancomatele pe care este prezent logotipul MasterCard,
  • Universalitate – poate fi utilizat pentru achitarea bunurilor şi serviciilor în magazine și în Internet,
  • Flexibilitate – rezervări hotel, închirieri automobile sau achitări în Internet.