Glovo și Mastercard lansează o campanie specială de sărbători

02.01.2024

Glovo, platforma multi-categorie care facilitează accesul la o gamă largă de produse, lansează în parteneriat cu Mastercard o campanie unică pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Începând cu această săptămână, utilizatorii Glovo vor beneficia de livrare gratuită la orice comandă plătită cu Mastercard.

Această ofertă aduce clienților Glovo posibilitatea de a savura mâncarea preferată, de a trimite cadouri celor dragi sau de a comanda flori și produse cosmetice, toate acestea fără costuri suplimentare de livrare. La momentul checkout-ului, utilizatorii vor vedea aplicarea automată a livrării gratuite, cu un mesaj corespunzător, atunci când aleg Mastercard ca metodă de plată.

Campania își propune să creeze momente memorabile pentru utilizatorii Glovo și Mastercard în perioada sărbătorilor de iarnă. Glovo își reiterează angajamentul de a oferi servicii excelente clienților săi, lucrând îndeaproape cu parteneri de renume precum Mastercard pentru a aduce valoare adăugată și comoditate în viața de zi cu zi a utilizatorilor săi.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71