Studiază online cu Moldindconbank și Visa, pe cele mai bune platforme de instruire!

12.09.2022

Pentru deținătorii de carduri Visa de la Moldindconbank, am adunat la un loc reduceri la platforme online care oferă studii de calitate!

1.      Beneficiați de 10% reducere la cursurile British Council

Aveți posibilitatea de a vă perfecționa la una dintre cele mai populare școli - British Council. Perfecționați cunoștințele dvs. și obțineți o calificare IELTS, recunoscută internațional, împreună cu cardul Visa.

Oferta este valabilă pentru toți deținătorii de carduri Visa până la 30 septembrie 2022.

2.      Reduceri pe EdX cu ajutorul codului promoțional VISA15 

Studiați pe platforma interactivă de internet EdX, fondată de Universitatea Tehnologică din Massachusetts și Universitatea din Harvard în 2021. Aceasta este o oportunitate grozavă de a face următorul pas în carieră.
Oferta este valabilă pentru toți deținătorii de carduri Visa până la 30 septembrie 2022.

3.      Reducere de 15% pe platforma GetSmarter 2U

Obțineți cunoștințe de la cele mai bune universități din lume pe platforma GetSmarter 2U, cu o reducere de 15% împreună cu un card Visa. Pe platformă veți avea posibilitatea de a studia programe de licență, precum și de a dobândi abilități moderne, cum ar fi leadership și tehnologii digitale.

Pentru a obține reducerea înregistrați-vă pe platforma GetSmarter 2U, alegeți cursurile, în momentul achitării cu cardul Visa utilizați codul promoțional 2UESGSVISA15

Oferta este valabilă pentru toți deținătorii de carduri Visa până la 30 septembrie 2022.

4.      35% reducere pe Babbel

Studiați limbile străine cu aplicația Babbel. Vă așteaptă peste 13.000 de ore de conținut și 50.000 de lecții în 14 limbi ale lumii. Lecțiile sunt simple și intuitive, fiind elaborate de specialiști în programe de formare.

Oferta este valabilă pentru deținătorii tuturor cardurilor Visa până la 31 decembrie 2022.

*Notă: după 12 luni, abonamentul va fi prelungit automat la prețul integral, de aceea îl puteți anula oricând, dar cel târziu cu 24 de ore până la prelungire.

 

Pentru mai multe detalii accesați visa.md

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 54-89-40