Descoperă lumea privilegiilor cu cardul tău Visa de la Moldindconbank

12.08.2022

Cardul Visa Platinum de la Moldindconbank vă bucură cu oferte speciale și privilegii exclusive de care puteți profita alături de cei dragi!

1.      Reducere de -10% la restaurantul „Park Avenue”

Savurați din mâncarea inspirată din bucătăria italiană, spaniolă, thailandeză, japoneză și moldovenească la restaurantul  de lux ,,Park Avenue”, achitați cu cardul Visa Platinum de la Moldindconbank și bucurați-vă de-10% reducere din suma bonului.

*Oferta este valabilă până pe 23 iunie 2023.

2.      Cazare în camere de lux la London Boutique Hotel

Profitați de un sejur la London Boutique Hotel și achitați cu cardul Visa Platinum de la Moldindconbank și bucurați-vă de oferta exclusivă – cazare în Deluxe Double Room, chiar dacă ați optat pentru Single Room sau Double Room.

Relaxați-vă din plin în confortul englezesc, unde totul a fost gândit până la cele mai mici detalii pentru a satisface și depăși toate așteptările oaspeților. Hotelul oferă o gamă largă de servicii: Wi-Fi gratuit, parcare gratuită, acces gratuit la sala de fitness, transfer de la/la aeroport, SPA în cameră, masaj relaxant și multe alte beneficii.

*Oferta este valabilă până pe 15 iunie 2023.

3.      Reducere de -7% la în Kozlovna Pub

Kozlovna Pub este un restaurant unic, unde veți avea parte de adevărata ospitalitate a sătucului ceh, o ambianță de neuitat și desigur - bucate preparate de către bucătarii din Cehia conform rețetelor tradiționale.

O atmosferă confortabilă, muzică instrumentală și buna dispoziție sunt garantate. Iar la plata cu cardul Visa Platinum de la Moldindconbank, veți beneficia de oferta exclusivă de -7%.

Suma minimă a comenzii pentru activarea ofertei este de 500 de lei.

*Oferta este valabilă până la 1 iunie 2023.

4.      Upgrade de cameră cadou la Dendrarium Park ApartHotel

Camere confortabile, apropierea de parc și un concierge personal – vacanța de vis  vă este asigurată la Dendrarium Park ApartHotel. Iar dacă plătiți rezervarea  cu cardul Visa Platinum de la Moldindconbank, veți avea parte de un privilegiu plăcut – cazare în Double Room Balcony, chiar dacă ați optat pentru Twin Room sau Double Room.

Oferta este valabilă doar la plata în incinta hotelului.
*Oferta este valabilă până la 15 iunie 2023.

Pentru mai multe detalii accesați visa.md

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 54-89-40