Bucură-te de călătorii cu cardurile Mastercard Premium de la Moldindconbank!

12.08.2022
Ai cumpărat bilete pentru următoarea călătorie? Înainte să pleci, asigură-te că ai cu tine cardurile Moldindconbank - Mastercard® Platinum, PudraCard sau World Elite, care îți aduc privilegii suplimentare.

Acum poți călători și mai confortabil, evitând cozile în aeroporturile internaționale*, datorită programului Mastercard®  Airport Security Fast Track**.

Fast Track este un serviciu care îți permite să treci controlul de securitate, în regim prioritar, să profiți de timp maxim pentru relaxare sau cumpărături și să ajungi mai repede în zona de îmbarcare.

Cum să beneficiezi de serviciul Fast Track:

1.  Înregistrează-te în aplicația Mastercard Travel Experiences sau pe https://travelexperiences.mastercard.com;

2.  Accesează aplicația, selectează aeroportul, numărul de călători și perioada de timp;

3. Obține un cod QR pentru trecerea controlului pe un coridor separat din aplicație sau prin e-mail. Descarcă-l în portofelul electronic sau salvează-l în aplicație;

4.  Accesează zona Fast Track și prezintă codul QR pentru a obține acces.

Oferta este disponibilă pentru deținătorii de carduri premium Mastercard® Platinum, PudraCard și Mastercard® World Elite.


* Mastercard® Airport Security Fast Track este disponibil în prezent în Europa şi Asia la aeroporturile participante. Condiţiile pentru diferite aeroporturi sunt diferite şi sunt precizate în aplicaţie şi pe site.

** Oferta disponibilă în Europa şi Asia, în special în: Spania, Marea Britanie, Franţa, Italia, Germania, Belgia, Polonia, Letonia, Lituania, Estonia, Turcia, Cipru, China continentală, Tailanda, Malaezia, Vietnam. O listă mai specifică a aeroporturilor dinaceste ţări este prezentată aici. Lista ţărilor şi aeroporturilor poate fi modificată, consultaţi aplicaţia sau site-ul web pentru cea mai recentă listă.

Pentru mai multe detalii accesați mastercard.md

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 54-89-40