Bucură-te de soare în Tenerife cu Moldindconbank și Mastercard

12.07.2022

Zilele devin tot mai toride, iar setea de vacanță tot mai greu de stăpânit? Moldindconbank și Mastercard îți vin în ajutor și oferă în dar 3 călătorii pentru toată familia în paradisul de pe insula Tenerife. Mai mult, ai ocazia să primești și vouchere cadou de la partenerii băncii doar pentru că achiți cumpărăturile cu cardul Mastercard de la Moldindconbank.

Condițiile sunt simple! Indiferent dacă deja deții un card Mastercard sau vei deschide unul în perioada 11 iulie – 11 octombrie, intri automat în cursa pentru una din cele 3 vacanțe în Tenerife efectuând tranzacții la comercianți și online, în sumă minimă de 200 lei.

Acum ai un motiv în plus să devii posesorul unui card Mastercard de la Moldindconbank, deoarece toți cei care vor deschide un card în perioada promoției mai pot câștiga:

  • unul dintre cele 1200 de certificate în valoare de 500 lei pentru cumpărături în rețeaua de supermarketuri Linella,
  • unul dintre cele 600 de certificate în valoare de 1000 lei pentru cumpărături în showroom-ul de electrocasnice Ultra.

Lunar, prin tragere la sorți vor fi desemnați câte 600 de câștigători ai voucherelor cadou și câte unul din cei 3 clienți norocoși care vor fi premiați cu câte o vacanță pentru toată familia pe insula Tenerife, cu toate cheltuielile acoperite de Moldindconbank și Mastercard.

Accesează Regulamentul oficial al promoției pentru mai multe detalii.

Mai multe achitări – mai multe șanse de câștig!

Căutare personalizată:
INFO TEL
0 800 11111
Suport carduri bancare
(+373) 22 54-89-40