Achită cu cardul tău Mastercard de la Moldindconbank și participă la Caravana cadourilor

07.06.2023

Moldindconbank și Mastercard lansează promoția ”Caravana cardurilor și a cadourilor”, care îți poate aduce multe premii, inclusiv o vacanță în Egipt pentru întreaga familie.

Caravana pornește pe 7 iunie, iar până pe 27 august 2023 va face înconjurul țării. În această perioadă, te așteptăm în cele 28 de locații din cadrul rețelei de supermarketuri Linella să-ți deschizi un card Mastercard. La emiterea cardului vei obține un premiu bănesc garantat, în valoare de 50 de lei, transferat direct pe cont.

Pentru că ne place să te surprindem plăcut, ți-am pregătit și alte premii wow. Efectuează cel puțin o plată, în valoare de minim 300 de lei, cu cardul tău Mastercard de la Moldindconbank și te poți alege cu unul dintre cele 84 de premii speciale – un coș cu produse alimentare de la Linella, în valoare de 1000 de lei și chiar unul dintre cele 23 de pachete de călătorie în Egipt pentru maxim 4 persoane.

Eligibilă este orice achitare la comercianții din țară sau din străinătate, inclusiv online. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere de sorți, la final de promoție.

Să știi că la ”Caravana cardurilor și cadourilor” participă atât cardurile noi, deschise în perioada promoției, cât și cele emise înainte de aceasta. Iar mai multe plăți cu cardul tău preferat Mastercard înseamnă mai multe șanse de câștig și, respectiv, mai multe premii!

Click aici pentru a face cunoștință cu Regulamentul promoției și adresele unde îți poți deschide un card pentru a beneficia de premiul garantat.

Moldindconbank – mereu alături!

Search:
Customer support
(+373) 22 71 71 71