Arhiva noutatilor

Moldindconbank – cea mai de încredere bancă din Moldova!

15.01.2016

Conform ultimului sondaj independent de evaluare al sistemului bancar din Republica Moldova, elaborat de către compania de cercetări „Magenta Consulting”, moldovenii şi-au exprimat cea mai mare încredere în serviciile prestate de Moldindconbank. Sondajul a fost realizat în perioada 04 – 10 decembrie 2015, pe un eşantion de 1081 respondenți, cu vârsta cuprinsă între 16 - 65 ani.

Persoanele intervievate au fost rugate să aprecieze pe o scară de la 1 la 5, nivelul de încredere pe care îl au în siguranţa serviciilor prestate de băncile din ţară. Din cei 993 respondenţi, 47% au afirmat că au încredere absolută în serviciile prestate de Bancă, poziționând, în acest fel, Moldindconbank pe locul de frunte. 

Acest sondaj împreună cu repetatele titluri atribuite băncii confirmă notorietatea şi poziţia de lider deţinută de Moldindconbank pe piaţa bancară din ţară datorită indicatorilor înregistraţi, serviciilor bancare inovative, dezvoltării celei mai mari reţele bancare şi sporirii educaţiei financiare a cetăţenilor Republicii Moldova.

Moldindconbank mulţumeşte tuturor pentru apreciere şi încrederea acordată!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71