Arhiva noutatilor

Au fost decernaţi cîştigătorii lunii noiembrie în cadrul campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”

13.01.2016

Au fost premiaţi fericiții cîştigători ai lunii noiembrie, desemnaţi prin tragere la sorţi, în cadrul campaniei naţionale pe transferuri „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”.

La extragerea cu numărul 9, au participat automat toate persoanele care în perioada 01.11.2015-30.11.2015, au efectuat cel puţin un transfer internaţional de bani, cu o valoare egală sau mai mare de  5 000  lei (sau echivalentul în valută) prin intermediul sistemelor de remitere de bani oferite de Moldindconbank.

Marele premiu – o călătorie pentru 2 persoane în una din destinaţiile de vis din Europa, i-a revenit dnei Nani Maria.

Dnul Vechiu Anatolie a devenit fericitul posesor al unui laptop de ultimă generație, iar dnul Cebotari Eugeniu și dna Vovc Svetlana s-au ales cu cîte un smartphone performant pentru a putea comunica cu ușurință cu persoanele dragi.

Moldindconbank felicită câştigătorii şi mulţumeşte tuturor participanţilor campaniei!

Menționăm că de la începutul campaniei organizate de Moldindconbank 36 de câştigători şi-au ridicat premiile extrase.

Mai multe transferuri - mai multe şanse de cîştig!

*Moldindconbank este lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare şi oferă o gamă largă de 17 sisteme rapide, dintre care 5 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, Trabex, Turkiye Express, BESXpress, Grecia Transfer). 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71