Arhiva noutatilor

LEONID TALMACI - OMUL ANULUI 2015

06.01.2016

Preşedintele Comitetului de conducere al BC „Moldindconbank” S.A., dl. Leonid Talmaci,  a fost  desemnat „Omul anului”, la nominalizarea „Bancherul anului 2015”,  în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Galei anuale, organizată de Compania „TELERADIO-MOLDOVA”.

Titlul onorific a fost atribuit Preşedintelui Comitetului de conducere al BC „Moldindconbank” S.A. pentru rezultatele remarcabile obţinute pe parcursul anului 2015, consolidarea poziţiei de lider la capitolul performanţă şi eficienţă bancară, promovarea educației financiare prin organizarea seminarelor în toate raioanele ţării, dar şi pentru implementarea celor mai inovative servicii bancare, menite să aducă mai multă comoditate clienţilor.

Premiul “Omul anului 2015” este foarte onorant pentru mine şi, desigur, pentru Moldindconbank. Chiar dacă, mi-a fost acordat în nume personal, este, de fapt, o reușită a întregii echipe pe care o conduc. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru contribuția la performanțele obținute de bancă și să împart cu ei acest premiu”, a menţionat dl. Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de Conducere al BC ”Moldindconbank” S.A.

Ceremonia de premiere a avut loc pe data de 22 decembrie 2015, în incinta Companiei Naţionale „TELERADIO-MOLDOVA”,  în cadrul Galei anuale de premiere, desfăşurată tradiţional la sfârșit de an.

Reamintim că Moldindconbank  pentru al doilea an consecutiv,  este premiată în cadrul respectivei Gale, anterior fiind desemnată ”Compania anului”, la nominalizarea „Banca anului 2014”. Mai mult decât atât, conform rezultatelor ultimului sondaj*, Moldindconbank este banca care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor ţării.

Distincțiile înalte atribuite băncii, confirmă notorietatea şi poziţia de lider pe care Moldindconbank o deține constant pe piaţa bancară datorită indicatorilor înregistraţi, serviciilor bancare inovative, celei mai dezvoltate reţele bancare şi sporirii educaţiei financiare a cetăţenilor Republicii Moldova.

 

*Sondaj realizat de către „Magenda consulting” în perioada 04 – 10 decembrie 2015, pe un eşantion de 1081 respondenţi.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71