Arhiva noutatilor

Mesajul de felicitare al dlui Leonid Talmaci, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

24.12.2015

Stimaţi clienţi,

Încheiem un an al provocărilor şi al schimbărilor, dar şi un an marcat prin realizări şi evenimente de care ne-am bucurat împreună.  

Pentru Moldindconbank, anul 2015  a fost un an al  inovaţiilor pentru că am lansat cu succes un şir de  proiecte memorabile gândite pentru Dumneavoastră, cetățenii acestei ţări.

Aici vreau să amintesc serviciile unice lansate de bancă şi menite să Vă economisească banii şi timpul, atât de preţios pentru fiecare din noi.

Am deschis noi oficii teritoriale şi am început un proces amplu de modernizare aliat la standarde noi, europene de deservire în filialele noastre, iar în paralel am oferit oamenilor posibilitatea de a face operaţiuni bancare direct de acasă sau de la serviciu.

În premieră pentru sistemul bancar,  am organizat lecţii de educaţie financiară, în întreaga ţară, pentru oamenii de rând şi mediul de afaceri,  cu scopul de a spori cultura financiară  a societăţii – lucru foarte important pentru dezvoltarea viabilă a economiei.

Toate aceste proiecte au fost concepute pentru a oferi cetăţenilor acestei ţări un nivel de trai mai bun, meritat de fiecare din noi.

Tot în acest an, umăr la umăr cu Dumneavoastră, am construit rezultate remarcabile ce au reuşit să consolideze şi mai mult poziţia de lider la capitolul performanţă şi eficienţă bancară.

Stabilitatea şi ascensiunea au însoţit în 2015, numele „Moldindconbank”  şi am continuat să ne bucurăm de încrederea Dumneavoastră – lucru pentru care vă  mulţumim.

Acum, în prag de An Nou, vreau să vă urez pace, sănătate, prosperitate şi bună înțelegere în casele Dumneavoastră.

Să aveţi un an bogat în realizări, plin de bucurii şi împliniri măreţe, iar grijile să vă ocolească.

Sărbători fericite şi la mulţi ani!

Leonid Talmaci,

Președintele Comitetului de conducere al BC "Moldindconbank" S.A.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71