Arhiva noutatilor

MOLDINDCONBANK A INAUGURAT SEDIUL NOU AL FILIALEI DIN MUN. COMRAT

16.12.2015

La 15 decembrie 2015 a fost inaugurat sediul nou al filialei din municipiul Comrat. Oficiul nou este amplasat în centrul orașului și se distinge printr-un aspect modern, interiorul său fiind amenajat în stilul nou al băncii ce corespunde ultimelor standarde în domeniu pentru a oferi clienţilor cele mai bune condiţii de deservire.

Prezent la ceremonia de inaugurare, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de Conducere, a declarat: „Odată cu inaugurarea acestui oficiu modern, ne-am propus să fim și mai aproape de clienţii noștri, pentru a le oferi o mai mare accesibilitate la produsele și serviciile oferite. Acest pas înainte confirmă stabilitatea Moldindconbank și denotă capacitatea noastră de a duce la bun sfârșit, cele mai ambiţioase obiective de dezvoltare”.

În noul sediu, locuitorii municipiului Comrat vor beneficia de un spectru larg de produse şi servicii bancare de calitate, printre care: contractarea creditelor pentru finanţarea afacerilor şi necesităţilor personale, plasarea depozitelor, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea banilor prin intermediul sistemelor de transferuri rapide, perfectarea cardurilor bancare, achitarea serviciilor comunale etc. 

Mai mult, filiala este dotată cu un bancomat nou de tip CASH-IN, care permite clienţilor să alimenteze cardul cu numerar (în lei, dolari sau euro) absolut gratis 24/24, precum şi să efectueze un şir de servicii inovative (serviciul P2P, Cash by Code, Cash-in Cardless etc.), disponibile atît clienţilor Moldindconbank, cît şi clienţilor altor bănci.

Filiala activează şapte zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8.30 şi 16.30 (fără pauză), sâmbătă şi duminică între 08:30-13:30 (fără pauză).

Din 14 decembrie 2015, în fostul sediu al filialei din Comrat, amplasat pe str. Tretiacov, 19/A, a fost deschisă Agenţia nr.99, care va activa de luni până vineri, între orele 8.30 şi 16.30 (fără pauză), iar sîmbăta şi duminica fiind zile de odihnă.

Vă aşteptăm cu drag în noul oficiu!

 Date de contact:
Filiala din mun. Comrat
Mun. Comrat, str. Pobedî, 50
Telefon +373 298 24042
Director Valeri Dimitroglo

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71