Arhiva noutatilor

Au fost decernaţi premianţii celei de-a opta etape a campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”

09.12.2015

Pe 8 decembrie 2015, au fost decernaţi norocoşii care au cîştigat premiile puse în joc în cadrul campaniei naţionale „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”, pentru luna octombrie 2015.

La cea de-a 8 extragere au participat automat toate persoanele care pe parcursul lunii octombrie au efectuat cel puţin un transfer internaţional de bani, în valoare de minimum 5000 lei (sau echivalentul în valută), prin orice sistem de transfer rapid oferit de Moldindconbank.

Călătoria de vis pentru 2 persoane i-a revenit dlui. Frînea Sergiu, din or. Chişinău, pe care vestea l-a luat prin surprindere. „Este pentru prima dată cînd mă aleg cu un premiu în cadrul unei tombole, dar mai ales faptul că am cîştigat Marele Premiu mă face să cred că sunt un mare norocos. Totodată profitînd de ocazie vreau să mulţumesc băncii comerciale Moldindconbank pentru că datorită acestei promoții voi vizita ţara în care îmi doresc de mult timp să ajung” a menţionat dl. Frînea.

Laptop-ul a ajuns în mâinile cîștigătoarei - dna. Casian Tatiana din Hînceşti, iar Dna. Gheorghelas Olesea din or. Bălţi şi Jocot Ion, din or. Briceni au primit cîte un telefon de ultimă generaţie.

Cîştigătorii au mulţumit băncii pentru premiile obţinute, dar şi pentru frecventele promoţii organizate de Moldindconbank şi adresate publicului din întreaga ţară. „Promoţiile Moldindconbank, faţă de altele, nu sunt doar pentru locuitorii capitalei, dar pentru oamenii din întreaga ţară. În aşa fel, şi noi, cei din localităţile îndepărtate, avem şansa de a cîştiga diferite premii” a specificat dl. Jocot Ion din or. Briceni.

Moldindconbank felicită încă o dată cîştigătorii premiilor şi mulţumeşte tuturor participanţilor la Campania promoţională!

Reamintim că de la începutul campaniei 32 de câştigători şi-au ridicat premiile extrase, iar doritorii de a se alege cu unul din premiile rămase mai au la dispoziţie doar 1 lună

Mai multe transferuri - mai multe şanse de cîştig!

*Moldindconbank este lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare şi oferă o gamă largă de 17 sisteme rapide, dintre care 5 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, Trabex, Turkiye Express, BESXpress, Grecia Transfer). 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71