Arhiva noutatilor

Achită cu cardul MasterCard de la Moldindconbank și obține de sărbători mai mult decât îți dorești!

18.11.2015

Anul acesta, Moldindconbank și MasterCard vă propun o avanpremieră a sărbătorilor de iarnă oferindu-vă mai multe cadouri decât v-ați fi putut dori și vă îndeamnă să participați la campania națională “Să obții mai mult decât ți-ai fi dorit este de neprețuit”.

Astfel, în perioada 16.11-2015 – 27.12.2015 achitați pentru cumpărăturile efectuate în sumă mai mare de 100 lei, cu cardurile MasterCard sau Maestro, și câștigați unul din cele 600 de certificate cadou sau unul din cele 6 frigidere cu produse alimentare.

Pe parcursul promoției, timp de 6 săptămâni, în fiecare zi de luni, vor fi desemnați, prin tragere la sorți,  cîte 100 câștigători ai certificatelor cadou precum și un câștigător al premiului marefrigiderul cu produse alimentare.

La promoție participă, în mod automat, toate achitările pe care le veți efectua cu cardurile MasterCard sau Maestro, pe teritoriul Republicii Moldova, în punctele comerciale care acceptă spre plată cardurile bancare.

Campania este organizată de sistemul de plăți MasterCard Worldwide, în parteneriat cu băncile comerciale din Republica Moldova.

Pentru detalii suplimentare accesați pagina oficială a campaniei masterpromo.md

Regulamentul promoției este disponibil aici.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71