Arhiva noutatilor

Acum efectuaţi transferuri internaţionale prin cardurile MasterCard de la Moldindconbank!

02.11.2015

Din noiembrie, Moldindconbank a extins posibilităţile de efectuare a transferurilor prin intermediul cardurilor bancare (serviciul P2P.micb) – în orice ţară a lumii. Acum, toţi deţinătorii de carduri MasterCard de la Moldindconbank au posibilitatea să transfere mijloace băneşti (MDL/USD/EUR (1)) direct de pe cardul personal pe orice card MasterCard emis în străinătate.

Graţie noului serviciu, transferul banilor peste hotare va fi efectuat mult mai simplu şi mai comod, prin unul din canalele de deservire la distanţă:

Concomitent, de avantajele serviciului vor beneficia deţinătorii cardurilor MasterCard emise de oricare bancă din Moldova sau din străinătate, pentru aceasta fiind necesară înregistrarea în prealabil a cardului expeditorului la cel mai apropiat oficiu Moldindconbank. Odată înregistrat cardul, clientul poate efectua transferuri la distanţă oricînd doreşte, fără a vizita suplimentar subdiviziunile Băncii.

Prin aceste inovaţii Moldindconbank oferă tuturor utilizatorilor de carduri MasterCard (indiferent de banca emitentă) oportunitatea de a transfera mijloace băneşti între cardurile MasterCard utilizînd întreaga sa reţea de bancomate, care cuprinde în prezent 186 de unităţi amplasate în toată ţara.

Avantajele transferării banilor prin intermediul serviciului P2P.micb:

  • Efectuarea tranzacţiilor la distanţă în orice timp al zilei (24/24), fără a apela la ghişeele băncii;
  • Efectuarea transferului doar în baza numărului de card al destinatarului, fără alte rechizite bancare şi acte specifice unui transfer obişnuit.
  • Procedura simplificată a tranzacţiei: introduceţi nr. cardului MasterCard al beneficiarului, culegeţi suma dorită a fi transferată şi selectaţi valuta transferului;
  • Expedierea/recepţionarea rapidă a banilor (3)
  • Tarife competitive pentru expedierea banilor peste hotare;
  • Informarea în timp real prin SMS-notificări despre efectuarea tranzacţiei.

Serviciul „P2P.micb” – transferaţi bani mai simplu decît vă imaginaţi!   

Moldindconbank aplică limite tranzacționale și percepe comisioane de la inițiatorul tranzacției prin serviciul P2P.micb în conformitate cu Tarifele băncii. (4)

Accesaţi aici: Condiţiile de utilizare a serviciului P2P.micb

Vă reamintim că prin intermediul Serviciului „P2P.micb” toți deținătorii de carduri MasterCard emise de către Moldindconbank şi alte bănci din Republica Moldova pot alimenta contul de card cu numerar prin intermediul bancomatelor „CASH-IN” a Băncii 24/24, precum şi efectua transferuri pe orice card emis în Republica Moldova fără înregistrarea prealabilă.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la serviciul „P2P.micb” sau alte servicii electronice de la Moldindconbank puteţi apela la Serviciul Suport 24/24 (+373) 22 54-89-40, sau accesaţi pagina oficială a băncii www.micb.md.


1 În cazul cînd valuta în care se face transferul diferă de valuta contului cardului destinatar, convertirea valutară se face automat, în concordanţă cu regulile şi tarifele aferente acestui tip de tranzacţii a băncii emitente a cardului.

2 În cazul deja utilizaţi serviciul MICB Mobile Banking, pentru activarea noilor servicii în cadrul serviciului „P2P MICB” este necesar să actualizaţi aplicaţia pe smartphone-ul Dvs.

3 Moldindconbank nu poartă răspundere de posibilitatea tehnică, termenii şi modul de debitare/ alimentare a cardurilor emise de alte bănci.

4 Moldindconbank nu poartă răspundere pentru valoarea şi modul de percepere a comisioanelor de către banca beneficiarului şi/sau banca Iniţiatorului transferului /alimentării.

  

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71