Arhiva noutatilor

Cîştigătorii lunii august şi-au ridicat premiile din cadrul campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”

05.10.2015

La 30 septembrie 2015, au fost premiaţi alţi patru cîştigători din cadrul campaniei naţionale pe transferuri „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”.

La cea de-a 6 extragere au participat automat toţi clienţii care pe parcursul lunii august curent au primit sau expediat un transfer internaţional de bani în valoare de cel puţin 5000 lei (sau echivalentul în valută), prin orice sistem de transfer rapid disponibil la Moldindconbank.

De această dată, cîştigătoarea premiului mare a devenit dna Olga Iurco, căreia i-a surîs norocul de a-şi petrece vacanţa de vis împreună cu persoana dragă în una din destinaţiile turistice preferate.

Pe lîngă aceasta, Savga Ivan a cîştigat un laptop de ultimă generaţie, iar Caimac Elena şi Busanscii Leon sau ales cu cîte un smartphone performant, premii ideale pentru o comunicare mai simplă cu cei dragi aflaţi peste hotare.

Moldindconbank felicită cîştigătorii şi aduce sincere mulţumiri tuturor participanţilor la Campania promoţională!

Pînă în prezent 24 de cîştigători şi-au ridicat premiile extrase de la începutul campaniei. Doritorii de a cîştiga unul din premiile rămase mai au la dispoziţie 4 luni, mai multe transferuri efectuate – mai multe şanse de cîştig!

*De menţionat că Moldindconbank este lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare şi oferă o gamă largă de 18 sisteme rapide, dintre care 5 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, Tr abex, Turkiye Express, BESXpress, Grecia Transfer).

 

 

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71