Arhiva noutatilor

Moldindconbank a deschis o nouă filială în mun. Chişinău - „Alecu Russo”

02.07.2015

La 2 iulie 2015, a fost inaugurată o nouă filială a BC „Moldindconbank” S.A., amplasată în sectorul Rîşcani al capitalei, pe strada Alecu Russo 10/3.

Filiala „Alecu Russo” corespunde ultimelor standarde de amenajare a unităţilor bancare, care au menirea de a oferi clienţilor o atmosferă mai plăcută şi mai prietenoasă, cu un confort sporit la deservire.

Prezent la ceremonia de inaugurare, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere, a declarat: „prin deschiderea noului oficiu am urmărit scopul de a oferi clienţilor Moldindconbank un acces mai comod la întreaga gamă de servicii şi produse bancare, precum şi mai multe oportunităţi pentru dezvoltarea întreprinderilor din oraşul Chişinău”.

Astfel, în noua subdiviziune, locuitorii sectorului Rîşcani vor beneficia de: credite pentru afaceri şi necesităţi personale, depozite, operaţiuni de schimb valutar, transferuri rapide de bani, tranzacţii cu carduri bancare, operaţiuni cu numerar, utilizarea bancomatului, etc.

Pentru comoditatea clienţilor, filiala va activa 6 zile pe săptămînă, de luni până vineri, între orele 8:30 şi 18:00, sîmbăta între orele 8:30 şi 13:30, iar duminica fiind zi de odihnă.

Deschiderea subdiviziunii noi face parte din strategia Băncii de dezvoltare şi extindere a reţelei teritoriale, care în prezent cuprinde 138 oficii amplasate în toate raioanele ţării, şi este a doua ca mărime din Republica Moldova.

Vă aşteptăm cu drag în noul oficiu Moldindconbank, pe adresa:

Filiala „Alecu Russo”,
mun. Chişinău, str. Alecu Russo 10/3, MD-2068
Tel: 022 44-75-42
Director – Alexandru Florica

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71