Arhiva noutatilor

Au fost premiaţi cîştigătorii lunii mai ai campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”

19.06.2015

La 19 iunie 2015, în sediul central al Moldindconbank, au fost premiaţi cîştigătorii lunii mai în cadrul campaniei „Primeşti bani – Călătoreşti cu Moldindconbank!”.

La extragere au participat clienţii Băncii care în luna mai au primit sau exepediat o sumă de bani (minimum 5 mii lei sau echivalentul în valută) prin orice sistem de remiteri de bani oferit de Moldindconbank.

Norocosul zilei a devenit Cecan Dan, care va petrece o călătorie de vis în una din destinaţiile preferate din Europa (bilete avia tur/retur şi cazare în hotel incluse).

Totodată, Polisciuc Olga a devenit posesoarea unui laptop de ultimă generaţie, iar Shevchenko Tatiana şi Chiriac Veaceslav au cîştigat cîte un smartphone performant.

Pînă în prezent au fost finalizate trei extrageri de premii în cadrul Campaniei, iar doritorii de a cîştiga unul din premiile rămase mai au la dispoziţie 7 luni. Mai multe transferuri – mai multe şanse!

A devenit deja o tradiţie pentru Moldindconbank să-şi răsplătească clienţii pentru fidelitate şi încrederea acordată în toţi anii de activitate, lucru fără de care ar fi fost imposibil progresul, stabilitatea şi succesul prin generaţii!

*Moldindconbank fiind lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare oferă o gamă largă de 18 sisteme rapide, dintre care 5 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, Trabex, Turkiye Express, BESXpress, Grecia Transfer).

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71