Arhiva noutatilor

Global Finance: „Moldindconbank - cea mai inovativă bancă”

29.05.2015

BC „Moldindconbank” S.A. este declarată drept „Cea mai inovativă bancă” de către prestigioasa revistă americană Global Finance, în cadrul clasamentului celor mai inovative bănci în domeniul serviciilor electronice „The Innovators 2015”.

Desemnarea de către experţii Global Finance a unei bănci la capitolul inovaţii reprezintă o premieră pentru Republica Moldova, Moldindconbank fiind plasată alături de alte 15 bănci din întreaga lume, precum: Bank of America Merrill Lynch (SUA), Commerzbank (Germania), HDFC Bank (India) sau Akbank (Turcia).

La anunţarea pe 30 aprilie a rezultatelor studiului „The Innovators 2015”, Directorul editorial al Global Finance, dl Joseph D. Giarraputo, a precizat: „Aceste bănci nu doar că se dezvoltă rapid, ele schimbă regulile jocului.”

Băncile cîştigătoare au fost selectate de către echipa editorială a revistei în comun cu experţii internaţionali din domeniu, fiind evaluate în baza serviciilor şi soluţiilor inovative oferite pe piaţă.

Comentînd distincţia obţinută, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere, a menţionat: „Acest premiu nu doar ne onorează, dar ne şi obligă să investim în continuare în tehnologiile noi şi produsele inovative. Nominalizarea de cea mai inovativă bancă este oferită de o revistă cu renume mondial, care la desemnarea cîştigătorilor conlucrează cu experţi internaţionali, deci reprezintă aprecierea obiectivă a performanţelor noastre în domeniul respectiv. Suntem mîndri că munca echipei Moldindconbank este recunoscută şi vom lucra şi mai departe cu acelaşi profesionalism şi calitate, punînd nevoile clienţilor pe primul loc.

Astfel, pe lîngă titlul de „Cea mai bună bancă din Moldova – 2015”, acum Moldindconbank este declarată şi „cea mai inovativă bancă”, urmare a serviciilor electronice lansate în ultima perioadă pe piaţă:

De menţionat că strategia BC „Moldindconbank” S.A. prevede şi în continuare lansarea mai multor servicii inovative şi dezvoltarea infrastructurii pentru deservirea clienţilor la distanţă.

***Global Finance este o revistă internaţională de prestigiu, cu sediul central in New York şi cititori în aproape 170 de ţări. Cu o tradiţie de peste 22 de ani, aceasta publică articole, analize şi clasamente financiare apreciate la nivel mondial. Misiunea publicaţiei este aceea de a ajuta liderii corporaţiilor, reprezentanţii băncilor şi investitorii, prin informaţiile oferite, de a face estimări cît mai corecte.

Sursa: www.gfmag.com/

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71