Arhiva noutatilor

Moldindconbank a deschis o nouă filială în sectorului Botanica al mun. Chişinău - Filiala „Decebal”

08.05.2015

La 7 mai 2015, a fost înfiinţată o nouă filială a BC „Moldindconbank” S.A., amplasată în centrul sectorului Botanica al capitalei la intersecţia celor mai importante artere de transport (bd. Decebal şi bd. Dacia).

Prezent la ceremonia de inaugurare, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere, a declarat că „noua filială Moldindconbank corespunde ultimelor standarde de amenajare a unităţilor bancare, care au menirea de a oferi clienţilor o atmosferă mai plăcută şi mai prietenoasă, cu un confort sporit la deservire”.

Astfel, filiala „Decebal” este primul oficiu Moldindconbank amenajat într-un stil nou, cu design modern, dotat cu mobilier ergonomic şi ghişee fără sticlă, asigurînd un proces mai plăcut de comunicare între client şi operator. Totodată, similar altor filiale Moldindconbank, este implementat şi utilizat principiul ghişeului unic, la care clienţii pot beneficia rapid de toate produsele bancare.

Fiind amplasată lîngă cele mai importante căi de acces şi dotată cu parcare pentru automobile, noua filială Moldindconbank oferă un acces mai simplu locuitorilor sectorului Botanica la toate serviciile bancare existente în prezent pe piaţă, iar antreprenorilor - mai multe oportunităţi pentru dezvoltarea afacerilor.

Pentru persoanele fizice, filiala va activa 6 zile pe săptămînă, de luni până vineri, între orele 8:15 şi 18:30, şi sîmbăta între orele 8:15 şi 16:00, iar pentru agenţii economici - de luni până vineri, între orele 8:15 şi 17:00.

Deschiderea subdiviziunii noi face parte din strategia Băncii privind dezvoltarea şi extinderea reţelei teritoriale, care în prezent cuprinde 134 oficii amplasate în toate raioanele ţării, şi este a doua ca mărime din Republica Moldova.

Vă aşteptăm cu drag în noul oficiu Moldindconbank, pe adresa:

Filiala „Decebal”,
mun. Chişinău, bd. Dacia - 23,
Tel: 0 22 63-07-47
Director – Octavian Manole

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71