Arhiva noutatilor

Moldindconbank lansează proiectul „Educaţia financiară”

05.05.2015

Începînd cu 05 mai 2015, BC „Moldindconbank” S.A. lansează un proiect inedit dedicat educaţiei financiare, cu participarea dlui Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere şi altor experţi în domeniu.

Scopul proiectului este de a spori cultura financiară şi nivelul de cunoaştere a produselor bancare în rîndul populaţiei şi mediului de afaceri din ţară, lucru foarte important pentru o dezvoltare viabilă a pieţei financiare şi economiei per ansamblu.

Astfel, timp de 2 luni, de marţi pînă vineri, începînd cu ora 21.20, la postul public de televiziune Moldova 1 va fi difuzată o serie de 15 emisiuni cu genericul „O lecţie de educaţie financiară cu dl Leonid Talmaci”.

Cu această ocazie, cetăţenii Republicii Moldova vor afla mai multe despre tipurile, esenţa şi avantajele serviciilor bancare, cu sugestii şi recomandări despre cum trebuie ales şi utilizat corect un produs bancar în viaţa de zi cu zi.

În cadrul proiectului, telespectatorii vor acumula cunoştinţe, aptitudini şi abilităţi noi, care le vor permite să ia decizii corecte în ceea ce priveşte gestionarea resurselor financiare proprii.

Totodată, pentru reprezentanţii mediului de afaceri, Moldindconbank va desfăşura în fiecare centru raional din ţară cîte un seminar cu tematica „Cum să-ţi dezvolţi afacerea – soluţii de la Leonid Talmaci”.

Evenimentul va oferi reprezentaţilor mediului de afaceri din teritoriu o ocazie unică de a participa la un dialog interactiv cu dl Leonid Talmaci, primul guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei şi actualul preşedinte al BC „Moldindconbank” S.A.

Iniţiativa Băncii va permite antreprenorilor şi managerilor companiilor să afle din prima sursa despre serviciile financiare şi ultimele tendinţe în domeniul instrumentelor bancare pentru dezvoltarea unei afaceri de succes.

Prin lansarea programului de educație financiară, Moldindconbank conștientizează importanţa şi rolul informării fiecărui cetăţean, în contextul creşterii necesităţii utilizării produselor bancare într-o societate modernă.

De menţionat, că lansarea proiectului de educaţie financiară este unul din obiectivele Moldindconbank stabilite în strategia de dezvoltare a Băncii pentru anul 2015-2019, care prevede şi în continuare o creştere intensivă şi viabilă a activităţii sale, inclusiv prin dezvoltarea relaţiilor durabile de parteneriat cu clienţii, bazate pe calitate, transparenţă şi încredere.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71