Arhiva noutatilor

BC Moldindconbank S.A. alături de copiii de la Şcoala Internat din Nisporeni

24.12.2014

A devenit deja o bună tradiţie pentru BC Moldindconbank S.A. să aducă bucurii şi să fie alături de elevii Şcolii Auxiliare Internat din or. Nisporeni.

Astfel, pe 23 decembrie 2014, în preajma sărbătorilor de iarnă, colectivul Băncii a organizat un eveniment caritabil cu daruri şi surprize pentru toţi cei 38 de copii şi 17 profesori din cadrul instituţiei.

Cu fiecare vizită efectuată pe parcursul celor 8 ani de prietenie, BC Moldindconbank S.A. îşi propune să creeze o adevărată atmosferă de sărbătoare, oferindu-le copiilor lipsiţi de grija părintească şi căldura familiei mai multe clipe fericite şi lumină în suflet.

În semn de recunoştinţă, elevii au organizat un program festiv cu recitaluri, colinde, urări şi momente emoţionante, demonstrînd un respect profund faţă de obiceiurile şi tradiţiile naţionale.

Evenimentul respectiv se înscrie în spiritul şi tradiţia Băncii axate pe responsabilitatea socială care reprezintă o valoare permanentă nu doar în activitatea de bază, dar şi în viaţa de zi cu zi. Din aceste considerente, Moldindconbank se implică în dezvoltarea comunităţii în care trăim prin finanţarea diverselor proiecte din domeniul educaţiei, cultură, sport şi cel social.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71