Arhiva noutatilor

Moldindconbank a lansat serviciul nou Web-Banking!

29.09.2014

Din 24 septembrie 2014, clienţii Moldindconbank pot beneficia de avantajele noului sistem de deservire la distanţă - Web-Banking.

Acum cu noul Web-Banking aveţi posibilitatea de a efectua mai multe operaţiuni bancare la distanţă într-un mod cît se poate de simplu, utilizînd un calculator sau laptop conectat la internet, în orice timp al zilei, din orice colţ al lumii.

Implementările au scopul de a oferi clienţilor deţinători de carduri Moldindconbank o experienţă cît mai plăcută în gestionarea la distanţă a cardurilor deţinute, prin oferirea unui şir de noi posibilităţi practice şi foarte utile pentru o viaţă dinamică.

Astfel, pe lîngă funcţiile standarde de vizualizare a informaţiei despre starea conturilor dvs., achitarea on-line a serviciilor comunale, generarea istoriei despre tranzacţiile efectuate, veţi beneficia suplimentar de mai multe servicii electronice, cum ar fi: transfer de bani între carduri (P2P), blocarea / deblocarea instantaneu a cardurilor şi altele.

De asemenea, pentru comoditate a fost modificată şi modalitatea de abonare la sistemul Web-Banking, care poate fi efectuată gratis de la orice calculator sau prin intermediul bancomatelor Moldindconbank.

ABONEAZĂ-TE ACUM!

Pentru mai multe detalii despre sistemul Web-Banking accesaţi aici sau apelaţi pentru consultaţii la serviciul suport clienţi (24/24) - tel. 022 548940.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71