Arhiva noutatilor

Cu susţinerea BC „Moldindconbank” S.A. a fost modernizat sistemul de vînzare a biletelor la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”

25.09.2014

BC Moldindconbank S.A. a demonstrat nu odată prin fapte reale că este prietenul şi susţinătorul numărul unu al Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”.

De această dată, Banca a sprijinit financiar implementarea noului sistem de vînzare a biletelor, care va oferi conducerii teatrului o transparenţă mai mare, iar spectatorilor o experienţa mai plăcută în procesul de selectare şi procurare a biletelor la ghişeu. Totodată, noul sistem dispune de platforma tehnologică necesară pentru lansarea în viitorul apropiat a vînzării biletelor prin internet, lucru absolut necesar într-o lume modernă şi dinamică .

Implementarea acestui proiect vine la scurt timp după lansarea pe 4 septembrie 2014 a sistemului ultra modern de iluminare a scenei teatrului, instalarea căruia a durat mai bine de patru luni şi care la fel a fost susţinută cu suflet de Moldindconbank.

Astfel, pentru stagiunea de toamnă pe lîngă premiere şi spectacole fascinante Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” îşi va bucura spectatorii cu mai multe surprize plăcute, lucru care ar fi fost imposibil fără colaborarea sinceră şi loială cu Moldindconbank, bazată exclusiv pe dragostea faţă de arta teatrală.

Această realizare se înscrie în spiritul şi tradiţia Moldindconbank de a sprijini dezvoltarea comunităţii în care trăim prin finanţarea diverselor proiecte din domeniul social, cultural, educaţie şi sport.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71