Arhiva noutatilor

Moldindconbank a lansat vînzarea pachetelor de produse electronice

17.06.2014

Pe data de 10 iunie 2014, Moldindconbank a lansat vînzarea pachetelor de produse electronice accesate cu cardul bancar. Astfel, clienţii noi vor avea posibilitatea să-şi aleagă una din cele cinci opţiuni disponibile de pachetare a produselor electronice: BASIC / OPTIM / SILVER / FAMILY / GOLD

La baza pachetului stă contul de card, iar pe lîngă planul tarifar, fiecare pachet se deosebeşte prin:

•    tipurile de card care pot fi emise la acest cont;
•    numărul cardurilor bancare deservite gratuit în cadrul pachetului;
•    reduceri de pînă la 100% la sms-notificări şi alte servicii electronice;
•    reduceri la rata dobînzii pentru linia de credit acordat;
•    diferenţierea ratei dobînzii la soldul contului de card.

Astfel, orice client care a ales unul din cele cinci pachete de produse electronice de la Moldindconbank, beneficiază de un cont de card la care poate fi ataşat unul sau mai multe carduri bancare, prin intermediul cărora va avea posibilitatea să utilizeze anumite tipuri şi volume de servicii electronice, în funcţie de pachetul ales.

Noile implementări prevăd o abordare individuală a necesităţilor clientului, oferindu-i posibilitatea de a economisi bani prin achiziţionarea produselor electronice necesare într-un singur pachet, faţă de achitarea aceloraşi servicii în mod separat.

Totodată, pe lîngă oferta generală a pachetelor de produse electronice, Moldindconbank a elaborat oferte speciale pentru diverse categorii de clienţi: oferta carduri salariale, oferta pentru deţinători de depozite şi oferta “Young&Smart”, care prezintă mai multe avantaje incontestabile şi ajută clienţii să-şi facă alegerea potrivită.

Pentru clienţii Băncii, care au deschis cont de card până la data de 09.06.2014, trecerea la pachetele noi se va efectua în funcţie de categoria din care face parte (salarial, deţinător de depozit sau general) şi tipul cardului deţinut.

Noua abordare se încadrează perfect în strategia Moldindconbank de dezvoltare a produselor electronice, care are drept scop implementarea noilor opţiuni şi tehnologii moderne pentru a facilita utilizarea serviciilor bancare la distanţă de către clienţi.

Informaţia detaliată despre avantajele, planul tarifar şi modalitatea de trecere la noile pachete de produse electronice poate fi accesată pe pagina web a Băncii www.micb.md//planuri-tarifare/ ori apelînd la consultaţia în una din cele 116 filiale şi agenţii BC Moldindconbank S.A. sau la numărul de telefon (+373) 22 54-89-40 (suport carduri bancare 24/24).

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71