Arhiva noutatilor

Moldindconbank a participat la Marşul Vieţii

09.06.2014

Pe data de 07 iunie 2014, angajaţii BC Moldindconbank S.A. împreună cu familiile şi prietenii lor au participat la acţiunea de caritate Marșul Vieții organizată de compania Moldcell și Asociația Obștească ”Salvați viața” în parcul Valea Morilor. În acest mod, Moldindconbank şi-a demonstrat încă odată adeziunea faţă de proiectele sociale nobile, care îşi propune să-i ajute pe copiii gravi bolnavi din Moldova, susținînd moral micuţii şi contribuind financiar la acoperirea necesităţilor de tratament.

Participanţii la acest marş au trăit clipe fericite în compania personajelor din desenele animate şi filmele preferate, au admirat clovni, au ascultat muzică şi s-au bucurat de alte surprize oferite de organizatori. Totodată, ei au avut posibilitate să se informeze despre misiunea organizaţiei ”Salvați viața”, să afle mai mult despre problemele micuţilor şi să contribuie personal cu o şansă în plus pentru o viaţă mai bună.

Mulţumim organizatorilor pentru invitaţia de participare la acest proiect de responsabilitate socială, dar şi angajaţilor Băncii, care şi-au confirmat devotamentul pentru valorile instituţiei noastre şi au fost prezenţi la acest eveniment.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71