Arhiva noutatilor

Moldindconbank - prima bancă care oferă servicii Bancassurance în Moldova

02.06.2014

Pe data de 02 iunie 2014, BC Moldindconbank S.A a devenit prima Bancă din Republica Moldova care a lansat pentru clienţi serviciul bancassurance. Noile posibilităţi vor permite Băncii intermedierea serviciilor de asigurări prin încheierea directă cu clienţii a contractelor de asigurare, în baza acordului de parteneriat cu compania de asigurări ASITO.

Astfel, BC Moldindconbank S.A. este prima bancă de pe piaţa locală care oferă, pe lîngă întregul spectru de servicii bancare, şi produse de asigurare de calitate. Clienţii acestui serviciu pot fi atît persoane juridice, cît persoane fizice care doresc să beneficieze de poliţe de asigurare obligatorie pentru răspundere civilă auto (RCA), poliţe „Cartea Verde” sau să asigure bunuri imobiliare, automobile (CASCO), precum şi alte bunuri de valoare oferite în gaj pentru credit.

Extinderea activităţii Moldindconbank pe segmentul produselor de asigurări va oferi potenţialilor clienţi mai multe avantaje, printre care consultaţie profesionistă, tehnologii avansate, condiţii favorabile şi confortul necesar prin achiziţionarea produselor bancare şi de asigurare la un singur ghişeu. În prezent, Moldindconbank deţine 52 de filiale pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, fapt ce va permite ca accesul la produsele de asigurare să devină mai simplu şi comod pentru toţi clienţii.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 54-89-40