Arhiva noutatilor

Moldindconbank a deschis sediul nou al Filialei din or. Ceadîr-Lunga

08.05.2014

Astăzi, a avut loc ceremonia solemnă de deschidere a noului sediu al Filialei BC "Moldindconbank" S.A. din oraşul Ceadîr-Lunga, care îşi va desfăşură activitatea într-un oficiu nou situat în centrul oraşului pe strada Lenin 50/1.

Reamplasarea filialei a urmărit scopul de a oferi noi oportunităţi prin îmbunătăţirea condiţiilor şi confortului de deservire a clienţilor. Astfel, a fost majorată suprafaţa de deservire a clienţilor, amplasat un bancomat, iar ghișeele au fost dotate cu cele mai performante tehnologii în vederea sporirii vitezei de procesare a datelor.

În noul sediu al filialei Moldindconbank clienţii vor beneficia de un spectru larg de produse şi servicii bancare, printre care: contractarea creditelor pentru finanţarea afacerilor şi necesităţilor personale, plasarea depozitelor, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea banilor prin intermediul sistemelor de transferuri rapide, perfectarea cardurilor bancare, achitarea serviciilor comunale etc.

Filiala va activa cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8.30 şi 16.00.

Reamplasarea Filialei din or. Ceadîr-Lunga, face partea din strategia de extindere şi modernizare a subdiviziunilor teritoriale ale BC Moldindconbank S.A.

Vom fi bucuroşi să vă deservim în noul oficiu al filialei.

Date de contact:

Filiala din or. Ceadîr-Lunga,

Str. Lenin 50/1,

Natalia Peeva, Tel: (+373) 291 2-20-50.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 54-89-40