Arhiva noutatilor

Moldindconbank a inaugarat o nouă filială în oraşul Rîşcani

10.02.2014

Vineri, la data de 07 februarie 2014, Moldindconbank şi-a extins reţeaua teritorială cu încă o filială. Noul sediu a fost inaugurat în centrul oraşului Rîşcani, pe str. Independenţei 14/c, iar la eveniment au participat reprezentanţii conducerii băncii, mediului de afaceri, administraţiei locale şi simplii orăşeni interesaţi de acest eveniment.

„Extinderea Moldindconbank în teritoriu reprezintă o oportunitate excelentă de a fi mai aproape de clienţii noştri. Banca va continua şi în perioada următoare cu deschiderea altor noi unităţi, precum şi va desfăşura lucrări ample de modernizare a unităţilor existente”, a menţionat în mesajul său de salut vicepreşedintele Comitetului de conducere, domnul Igor Stratan.

În noua filială a Moldindconbank din or. Rîşcani, clienţii vor beneficia de un spectru larg de produse şi servicii bancare, printre care: contractarea creditelor pentru finanţarea afacerilor şi necesităţilor personale, plasarea depozitelor, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea banilor prin intermediul sistemelor de transferuri rapide, perfectarea cardurilor bancare, achitarea serviciilor comunale etc.

Pentru confortul clienţilor filiala va activa şapte zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8.30 şi 16.30, iar sâmbăta şi duminică, între orele 8.30 şi 13.30. De asemenea, în incinta filialei a fost instalat un bancomat care va funcţiona în regim non-stop.

Moldindconbank este liderul la capitolul eficienţă şi una din cele mai puternice 100 de instituţii financiare din sud-estul Europei, care gestionează al doilea cel mai mare portofoliul de active (12,8 mlrd.) şi credite (7,6 mlrd.) din sistemul bancar autohton, conform datelor pentru anul 2013. De asemenea, Banca dispune de una din cele mai mari reţele de oficii teritoriale în număr de 50 filiale şi 62 agenţii, fiind considerată un partener stabil şi de încredere de către toţi clienţii săi.

Contactele filialei BC Moldindconbank S.A. din or. Rîşcani:

Director: Veaceslav Botezatu, tel. 0256 2 18 60, 0794 09 598.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71