Arhiva noutatilor

Moldindconbank - în grija sănătăţii şi securităţii angajaţilor

27.12.2013

La 10 decembrie 2013, BC Moldindconbank S.A. a fost desemnată cîştigătoarea concursului „Cea mai bună întreprindere în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă”, fiind decernată cu premiul cel mare pentru efortul depus şi importanţa acordată asigurării condiţiilor de securitate şi sănătate a angajaţilor săi.

Evenimentul a fost organizat de către Federaţia Sindicatelor Lucrătorilor din Instituţiile Bancare şi de Asigurări (SIBA) cu suportul Confederaţiei Sindicatelor Creştine din Olanda în cadrul proiectului „Planificare, monitorizare şi evaluare”.

Concursul s-a desfăşurat pe parcursul unui an şi a debutat cu analiza privind respectarea Legii securităţii şi sănătăţii în muncă la opt bănci comerciale şi cinci companii de asigurări din Moldova.

Domnul Vasile Gropa, Specialist securitate şi sănătate în muncă din cadrul Departamentului Resurse Umane a declarat că, doar pe parcursul anului 2013 Moldindconbank a cheltuit peste 650 mii lei pentru îmbunătăţirea condiţiilor de securitate şi sănătate în muncă, 765 de angajaţi au fost asiguraţi cu echipamente individuale de protecţie şi au fost elaborate peste 30 de instrucţiuni în domeniu.

De menţionat că BC Moldindconbank S.A. are 1055 angajaţi, iar volumul activelor pentru luna noiembrie 2013 a constituit 11,8 miliarde lei, fiind una din cele mai productive Bănci din Republica Moldova.

Angajații Moldindconbank reprezintă cultura şi activul cel mai de preţ a Băncii. Profesionalismul, motivaţia si abilitatea lor de a se dezvolta şi a îndeplini obiectivele urmărite, sunt factorii cheie a succesului general al Băncii.

Sursa: www.sindicate.md

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71