Arhiva noutatilor

Magia Sărbătorilor de Iarnă la Şcoala Auxiliară Internat din Nisporeni

23.12.2013

Pe data de 19 decembrie 2013, Moldindconbank a adus mult aşteptata feerie a sărbătorilor de iarnă în sufletele copiilor de la Şcoala Auxiliară Internat din Nisporeni, care sunt lipsiţi de aceste emoţii în sânul familiei.

Cu acest prilej, echipa Moldindconbank împreună cu Moş Crăciun, prezent şi el la această festivitate, au organizat o surpriză elevilor. Pe lîngă oferirea tradiţională a cadourilor, s-a reuşit crearea unei atmosfere de sărbătoare, fiindcă Anul Nou şi Crăciunul este o bucurie care umple sufletele la toţi, indiferent de vîrste.

În cadrul evenimentului elevii şi-au demonstrat talentul printr-un recital de poezie, au interpretat cântece şi au împărtăşit cu drag visurile şi aspiraţiile sale pentru viitor, impresionând profund pe cei prezenţi.


La festivitate a fost prezentă şi doamna Nadejda Cuharschi, membru a Comitetului de Conducere a Băncii, care a menţionat că este mândră de ingeniozitatea şi spiritul creativ al copiilor de la Şcoala Auxiliară Internat din Nisporeni, pe care Moldinconbank continuă s-o susţină material de mai bine de 8 ani, prin diverse acţiuni de binefacere.

Acest eveniment face parte din tradiţia Băncii de a dărui, iar  responsabilitatea socială este o valoare nu doar în activitatea de bază, dar şi în viaţa de zi cu zi. Din aceste considerente, Moldindconbank se implică în dezvoltarea comunităţii în care trăim prin finanţarea diverselor proiecte din domeniul educaţiei, cultură, sport şi cel social.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71