Arhiva noutatilor

Moldindconbank în topul celor mai mari 100 bănci din sud-estul Europei

07.11.2013

Moldindconbank a intrat în topul celor mai puternice 100 instituţii financiare din sud-estul Europei.

SEE TOP 100 Banks este un clasament anual al celor mai mari bănci din Sud-Estul Europei luîndu-se în calcul suma totală a activelor înregistrată la 31 decembrie 2012.

Astfel, activele totale a Moldindconbank la sfîrşitul anului 2012 a constituit 536,6 mln. Euro.

Toate datele sunt obținute de la băncile centrale, registrele comerciale naționale, comisii de supraveghere financiară, asociațiile bancare şi guvernamentale, site-urile corporative şi de la companii în sine. Numărul instituţiilor financiare participante depășește 240 de bănci înregistrate în regiune, inclusiv filiale și reprezentanțe ale băncilor străine.

În clasamentul SEE Top 100 Banks au fost incluse companii din România, Republica Moldova, Bulgaria, Croaţia, Serbia, Slovenia, Macedonia, Muntenegru, Albania, Bosnia şi Herţegovina.

 

*** SeeNews TOP 100 SEE este un clasament anual al celor mai mari companii din Sud-Estul Europei şi este întocmit de SeeNews în parteneriat cu A.T. Kearney şi Euromonitor Internaţional. Clasamentul se bazează pe un număr de peste 1.200 companii, cuprinzînd cele mai mari societăţi de asigurare, bănci şi instituţii non-financiare din Europa de Sud-Est.  Evenimentul a fost găzduit de SeeNews în data de 18 octombrie 2013 şi a reunit manageri, analişti, economişti şi reprezentanţi media.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71