Arhiva noutatilor

BC Moldindconbank S.A. a obţinut premiul pentru excelenţă în efectuarea plăţilor internaţionale şi transferurilor interbancare

24.10.2013

Una din cele mai mari instituţii financiare din Europa- Commerzbank AG, Germania - a conferit BC Moldindconbank S.A. premiul pentru calitate excelentă în efectuarea plăţilor internaţionale şi transferurilor interbancare, pentru anul 2012.

Acest premiu este acordat băncilor partenere ale Commerzbank AG, care înregistrează un raport optim dintre volumul şi calitatea plăţilor efectuate şi demonstrează gradul înalt de operativitate şi siguranţă a plăţilor internaţionale executate de specialiştii BC Moldindconbank S.A.

 

*** Moldindconbank şi-a început activitatea la 1 iulie 1959 în calitate de filială a Stroibank-ului din URSS,  sarcinile de bază ale căreia erau finanţarea construcţiilor obiectelor industriale, întreprinderilor complexului energetic, magistralelor de transport. La 25 octombrie 1991 Banca a fost reorganizată în Societate pe Acţiuni.

Astăzi Moldindconbank este o instituţie financiară universală ce oferă întreaga gamă de produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi, atît clienţilor corporativi, Întreprinderilor Mari şi Mijlocii, cît şi persoanelor fizice prin intermediul reţelei sale teritoriale - 113 subdiviziuni amplasate pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.

Moldindconbank gestionează active de peste 10,7 mlrd. lei, controlînd la acest capitol o cotă de piaţă de 15,42%. Banca a înregistrat la 30 septembrie 2013 un profit net de 209 mln. lei iar capitalul a atins suma de 1 221,6 mln. lei.

 

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71