Arhiva noutatilor

MOLDINDCONBANK – O BANCĂ DE ÎNCREDERE

19.06.2013


Pe data de 13 iunie 2013 la Kiev, Ucraina a avut loc ceremonia solemnă de premiere a învingătorilor Primului Concurs Internațional "Banca de încredere - 2013" organizat de către revista "Банкиръ". La concurs au participat bănci din Ucraina, Rusia, alte ţări din  CSI, statele Baltice, Georgia.

Evenimentul a fost organizat de editura „КБС-Издат” și revista de specialitate "Банкиръ", partener al BankersAccuity (SUA, Marea Britanie) şi membru al Asociației de finanțatori (Moscova).

La determinarea cîștigătorilor organizatorii concursului au evaluat criteriile de calitate ale instituțiilor financiare: transparența, nivelul ridicat de încredere a clienţilor, reputația de afaceri pozitivă, gradul de accesibilitate la informații, disponibilitatea programelor de fidelizare a clienților, calitatea produselor bancare.

Activitatea de succes a BC "Moldindconbank" S.A. a fost estimată la justa valoare de către organizatorii concursului, ea devenind cîștigătoare la nominalizarea "Banca - lider la siguranţa depozitelor pentru persoane fizice."

Oleg Kapralov, președintele Comitetului de organizare, director al Editurii „КБС-Издат”, redactorul-șef al revistei "Банкиръ", obiectivul principal al concursului este punerea în evidenţă a problemelor actuale ale economiei statelor post-sovietice, în special asupra   sporirii încrederii în sistemul bancar, asupra creșterii nivelului de responsabilitate socială în sfera bancară şi în domeniul dezvoltării tehnologiilor bancare avansate.

La ceremonia de premiere a celor mai bune bănci au participat reprezentanți ai Băncii Naționale a Ucrainei, reprezentanți ai băncilor centrale din țările CSI, ai băncilor comerciale şi de stat din Ucraina şi din țările CSI, elita de afaceri şi politică, diplomați acreditați în Ucraina, clienții și partenerii băncilor, precum și reprezentanți ai mass-media.

Informații despre revista "Банкиръ"
Revista trimestrială internaţională "Банкиръ" (Kiev, Ucraina) este una dintre cele mai cunoscute publicații comerciale pentru directorii executivi ai băncilor, directori financiari, analiști, reprezentanți ai autorităților publice, ambasade și consulate.  "Банкиръ" abordează problemele sectorului financiar – bancar din Ucraina, statele CSI și Țările Baltice, precum şi din alte țări.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 54-89-40