Arhiva noutatilor

Noi posibilităţi pentru clienţii Moldindconbank la efectuarea transferurilor băneşti - MIGOM

12.06.2013
 

Sistemul internaţional de transferuri băneşti Migom este unul din cele mai mari sisteme ce activează pe piaţa internaţională, oferind persoanelor fizice posibilitatea să efectueze transferuri băneşti în/din 27 de ţări ale lumii printr-o reţea de peste 300 000 puncte de deservire.

Cu o istorie ce începe în 2002 la moment Migom uneşte mai mult de 450 de parteneri: sisteme bancare, reţele de terminale, agenţi care pe lîngă serviciile de transferuri  băneşti transfrontalieri prestează şi o gama largă de servicii de plăţi atît pentru persoanele fizice cît şi pentru persoanele juridice.

Sistemul Migom oferă posibilitatea expedierii şi primirii transferurilor băneşti în dolari SUA, EURO şi ruble ruseşti fără deschiderea contului, în decurs de un minut. De asemenea clienţii pot utiliza serviciile gratuite de informare a beneficiarului prin poşta electronică sau sms privind momentul efectuării transferului.

BC ”Moldindconbank” S.A.  oferă clienţilor săi posibilitatea utilizării noului sistem de transferuri băneşti rapide – Migom, în toate cele peste 100 de subdiviziuni, amplasate pe teritoriul Republicii Moldova.

BC ”Moldindconbank” S.A. este un lider incontestabil pe piaţa bancară autohtonă în ceea ce priveşte transferurile băneşti. La momentul actual, BC ”Moldindconbank” S.A. oferă tuturor clienților săi posibilitatea să beneficieze de serviciile a 19 sisteme de transferuri băneşti rapide.

Începînd cu 1 iunie 2013 BC ”Moldindconbank” S.A. desfăşoară tradiţionala Campanie promoţională „Primeşti bani – Cîştigi automobil!”, organizată pentru persoanele fizice ce efectuează transferuri băneşti, premiul mare constituind un automobil Skoda Fabia.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71