Arhiva noutatilor

Jubileul 21 ani - Succes prin generaţii!

25.10.2012

Pe 25 octombrie 2012 BCMoldindconbankS.A.  aniversează jubileul a 21 ani din data fondării Băncii în calitate de Societate pe Acţiuni. Cu această ocazie, Moldindconbank felicită sincer toţi clienţii, lucrătorii şi acţionarii, mulţumindu-le tuturor pentru încrederea acordată pe tot parcursul activităţii sale.

BC “Moldindconbank” S.A. este una din cele mai mari bănci din Republica Moldova cu o infrastructură bine dezvoltată şi cu o reputaţie înaltă pe piaţa financiară internaţională.

În prezent, Banca deţine o poziţie solidă pe piaţa bancară, oferind paleta completă de produse şi servicii bancare moderne şi de înaltă calitate tuturor categoriilor de clienţi, atît clienţilor corporativi, Întreprinderilor Mari şi Mijlocii, cît şi persoanelor fizice prin intermediul reţelei sale teritoriale - 107 subdiviziuni amplasate pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.

După 21 ani de activitate pe piaţa locală BC ”Moldindconbank” SA a devenit parte integrantă a economiei Republicii Moldova, avînd o contribuţie majoră la dezvoltarea sistemului bancar şi al economiei ţării în întregime. 

Cu o strategie pe termen lung şi planuri de viitor solide, BC „Moldindconbank” S.A. va continua direcţia de dezvoltare în calitate de bancă universală şi modernă, avînd o abordare individuală pentru fiecare client. 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 54-89-40