Arhiva noutatilor

BC „Moldindconbank” S.A. a inaugurat o nouă agenţie în mun. Chişinău

05.07.2012

În scopul realizării strategiei Băncii în domeniul dezvoltării reţelei teritoriale şi pentru a fi mai aproape de clienţii săi, Moldindconbank continuă să-şi extindă reţeaua de subdiviziuni.

Pe data de 5 iulie 2012, a avut loc deschiderea noii agenţii Moldindconbank pe adresa: mun. Chişinău, str. Uzinelor, 11, în incinta centrului comercial „Stroylux”.

Noua agenţie oferă întreaga gamă de servicii bancare marca BC „Moldindconbank” S.A., şi anume: contractarea creditelor şi plasarea depozitelor la cele mai avantajoase condiţii, achitarea plăţilor pentru serviciile comunale, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea transferurilor băneşti prin intermediul sistemelor internaţionale precum: Strada Italia, Western Union, Быстрая Почта, Unistream, Contact, Turkie Express, Blizko, Trabex, BESXpress, Leader, Grecia Transfer, RIA Money Transfer, Avers, Anelik, Zolotaya Corona, MoneyGram, IntelExpress, deschiderea şi deservirea cardurilor bancare.

Tuturor doritorilor se oferă posibilitatea de a beneficia de serviciul sistemului electronic de plăţi prin internet „Web-Client”, atît persoanelor juridice, cît şi persoanelor fizice.

Pentru a asigura comoditate clienţilor, în incinta agenţiei a fost instalat şi un bancomat, care eliberează lei moldoveneşti.

Agenţia este deschisă pentru deservirea clienţilor de luni pînă vineri, de la 09:00 pînă la 17:00, inclusiv şi sîmbătă de la 09:00 pînă la 14:00.

Actualmente reţeaua Moldindconbank numără 100 de filiale şi agenţii, pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.

Deschiderea de noi subdiviziuni face parte din strategia băncii de a avea o reţea de distribuţie bancară dezvoltată, la standarde profesionale de calitate, răspunzînd solicitărilor şi exigentelor pieţei. Astfel, Moldindconbank îşi propune şi în viitor să continue direcţia sa de dezvoltare în calitate de bancă universală şi modernă, oferind clienţilor săi întregul spectru de servicii şi produse bancare.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71