Arhiva noutatilor

BC „Moldindconbank” S.A. îşi extinde reţeaua de filiale

19.06.2012

În scopul realizării strategiei Băncii în domeniul dezvoltării reţelei teritoriale şi pentru a fi mai aproape de clienţii săi, Moldindconbank continuă să-şi extindă reţeaua de subdiviziuni.

Pe data de 19 iunie 2012, în centrul oraşului Hînceşti, pe adresa: str. Chişinăului, 8, a avut loc deschiderea noii agenţii Moldindconbank. Noua agenţie oferă acelaşi portofoliu de servicii bancare pentru persoane fizice marca BC „Moldindconbank” S.A., şi anume: contractarea creditelor şi plasarea depozitelor la cele mai avantajoase condiţii, achitarea plăţilor pentru serviciile comunale, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea transferurilor băneşti prin intermediul sistemelor internaţionale precum: Strada Italia, Western Union, Быстрая Почта, Unistream, Contact, Turkie Express, Blizko, Trabex, BESXpress, Leader, Grecia Transfer, RIA Money Transfer, Avers, Anelik, Zolotaya Corona, MoneyGram, deservirea cardurilor bancare.

Pentru a asigura comoditate clienţilor, în incinta agenţiei a fost instalat şi un bancomat, care eliberează lei moldoveneşti şi dolari SUA şi care va funcţiona non-stop. Agenţia este deschisă pentru deservirea clienţilor de luni pînă vineri, de la 08:30 pînă la 16:00, avînd pauza de masă de la 13:00-14:00.

Actualmente reţeaua Moldindconbank numără 99 de filiale şi agenţii, pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. Deschiderea de noi subdiviziuni face parte din strategia băncii de a avea o reţea de distribuţie bancară dezvoltată, la standarde profesionale de calitate, răspunzînd solicitărilor şi exigentelor pieţei.

Astfel, Moldindconbank îşi propune şi în viitor să continue direcţia sa de dezvoltare în calitate de bancă universală şi modernă, oferind clienţilor săi întregul spectru de servicii şi produse bancare.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71