Arhiva noutatilor

BC "Moldindconbank" S.A. îşi extinde reţeaua de subdiviziuni

25.05.2012

În scopul realizării strategiei Băncii în domeniul dezvoltării reţelei teritoriale şi pentru a fi mai aproape de clienţii săi, BC „Moldindconbank” S.A. continuă să-şi extindă reţeaua de subdiviziuni.

Pe data de 25 mai 2012, BC „Moldindconbank” S.A. a inaugurat deschiderea noii agenţii în oraşul Străşeni, pe adresa: str. Ştefan cel Mare, 135.

În noua agenţie, clienţii BC „Moldindconbank” S.A. au posibiliatea să achite plăţile pentru serviciile comunale, să efectueze operaţiunile de schimb valutar, să primească sau să expedieze transferuri băneşti prin intermediul sistemelor internaţionale precum: Strada Italia, Western Union, Быстрая Почта, Unistream, Contact, Turkie Express, Blizko, Trabex, BESXpress, Leader, Grecia Transfer, RIA Money Transfer, Avers, Anelik, Zolotaya Corona, MoneyGram.

Subdiviziunea Băncii este deschisă pentru deservirea clienţilor de luni pînă vineri de la ora 08:30 pînă la ora 16:30, cu pauza de masă de la 12:00 - 13:00.

Actualmente reţeau BC „Moldindconbank” S.A. este constituită din 97 de filiale şi agenţii, pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.

BC „Moldindconbank” S.A. îşi propune şi în viitor să continue direcţia sa de dezvoltare în calitate de bancă universală şi modernă, oferind clienţilor săi întregul spectru de servicii bancare.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71