Arhiva noutatilor

Moldindconbank - partener în Campania Naţională Western Union 2012

09.04.2012

Western Union Financial Services Inc. unul dintre liderii mondiali de servicii de transfer de bani, împreună cu 11 parteneri bancari, a lansat la 9 aprilie 2012 o nouă campanie naţională, dedicată motivării clienţilor fideli,  „Să înceapă aventura!”
Campania naţională „Să înceapă aventura!” se desfăşoară în perioada 9 aprilie – 9 august 2012. La campanie pot participa clienţii care realizează un transfer, expediere sau primire de bani, prin serviciul Western Union Transfer de Bani® la una din locaţiile participante la această campanie. Ei vor primi un cupon, care urmează să fie ştampilat după efectuarea tranzacţiei, în spaţiul prevăzut special.
Premiile campaniei sunt următoarele:
•    Premii speciale – 200 premii x 100 USD, pentru persoanele care expediază bani din Rusia în Republica Moldova;
•    Premii mari – 25 vouchere turistice în valoare de 1000 USD. Câştigătorii vor primi un voucher turistic pentru direcţia pe care o vor solicita. Premiile vor fi separate în 2 părţi: 500 $ pentru expeditor şi 500 $ pentru beneficiar.

Persoanele care expediază bani din Republica Moldova, primesc gratuit o agendă.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site-urile www.transferdebani.md, www.infomarket.md.

În Republica Moldova, serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil în peste 700 de locaţii ale agenţilor. Participanţii pot afla informaţii despre campania Western Union, în locaţiile agenţilor participanţi la campanie, cât şi pe pagina web www.transferdebani.md.

*cupoanele incomplete vor fi declarate nevalide.
**la promoţie pot participa doar persoanele rezidente ale Republicii Moldova
.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71