Arhiva noutatilor

BSTDB îşi consolidează parteneriatul cu BC „Moldindconbank” S.A. pentru a susţine dezvoltarea sectorului IMM în Moldova

26.10.2011

La 25 octombrie 2011 Banca Mării Negre pentru Comerţ şi Dezvoltare (BSTDB) a semnat cu BC „Moldindconbank” S.A. un acord de împrumut  pe termen lung în sumă de 10 milioane  dolari SUA pentru finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii eligibile din Republica Moldova. Operaţiunea de finanţare va contribui la dezvoltarea şi extinderea sectorului IMM, un segment-cheie al economiei Republicii Moldova.

“Finanţarea pe termen lung rămâne un deficit în Republica Moldova. Suntem siguri că împreună cu BSTDB vom continua să susţinem clienţii Băncii, IMM din Moldova, şi prin aceasta vom genera un impact pozitiv asupra dezvoltării economiei naţionale.” a declarat Dna Svetlana Banari, Preşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldindconbank”S.A.

La 25 octombrie 2011 BC “Moldindconbank” S.A.  a aniversat 20 ani de activitate eficientă pe piaţa bancară a Republicii Moldova în calitate de societate pe acţiuni.

BC “MOLDINDCONBANK” S.A. este una din cele mai mari bănci din Republica Moldova cu o infrastructură bine dezvoltată şi cu o reputaţie înaltă pe piaţa financiară locală şi internaţională.

Astăzi BC “MOLDINDCONBANK” S.A. este a treia bancă din Republica Moldova după total active (peste 6 miliarde MDL). Banca funcţionează ca o instituţie financiară universală, oferind o gamă largă de servicii bancare atît pentru clienţii retail cît şi pentru clienţii corporativi. BC “MOLDINDCONBANK” S.A.  are o reţea de 93 filiale şi agenţii în Republica Moldova şi 925 de angajaţi. Portofoliul brut de credite depăşeşte 4 miliarde MDL, mai mult de jumătate din care fiind acordat IMM-urilor, iar capitalul BC “MOLDINDCONBANK” S.A. este mai mare de 700 mln lei.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71