Arhiva noutatilor

Noul sistem de transferuri băneşti de la Moldindconbank

16.09.2011

Moldindconbank oferă clienţilor săi posibilitatea de a utiliza serviciile unui alt sistem de transferuri băneşti rapide - MoneyGram.

MoneyGram oferă posibilitatea de a trimite şi a primi bani din întreaga lume, fără deschiderea unui cont bancar, printr-o reţea la nivel mondial, care constă din mai mult de 244.000 puncte de deservire în mai mult de 192 de ţări.
MoneyGram transferuri de bani din întreaga lume, la numai câteva minute, folosind noile tehnologii informaţionale. Informaţiile despre transfer instantaneu sunt introduse în sistem, astfel încât datele solicitate sunt procesate în câteva secunde.
Comisionul minim la transfer este doar de 5 EUR.
Moldindconbank
este lider evident pe piaţa Republicii Moldova la capitolul transferuri băneşti. Până în prezent, Moldindconbank oferă clienţilor şi rezidenţilor săi posibilitatea de a beneficia de serviciile a 16 sisteme de transferuri băneşti, în timp ce comisioanele transferurilor oferite de Moldindconbank – sunt cele mai convenabile şi avantajoase de pe piaţa bancară a Republicii Moldova.

Pentru mai multe informaţii cu privire la noul sistem de transferuri băneşti rapide, MoneyGram, precum şi despre alte sisteme de transfer internaţionale, puteţi să le găsiţi aici.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71