Arhiva noutatilor

BC "Moldindconbank" S.A. deschide o nouă filială În or. Criuleni

02.09.2011

În scopul realizării strategiei Băncii în domeniul dezvoltării reţelei teritoriale şi pentru a fi mai aproape de clienţii săi, BC „Moldindconbank” S.A. continuă să-şi extindă reţeaua de filiale.


Noua filială nr.48 a BC „Moldindconbank” S.A. este situată pe adresa: or. Criuleni, bd. Biruinţa, 14 şi oferă clienţilor săi întregul spectru de produse şi servicii bancare - contractarea creditelor, plasarea depozitelor, achitarea plăţilor pentru servicii comunale,  deschiderea cardurilor bancare, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea banilor prin intermediul sistemelor de transferuri rapide: Strada Italia, Western Union, Быстрая Почта, Unistream, Contact, Turkie Express, Blizko, Trabex, BESXpress, Leader, Grecia Transfer, RIA Money Transfer, Avers, Anelik, Zolotaya Korona. De remarcat că nivelul comisioanelor oferit de BC „Moldindconbank” S.A. este unul dintre cele mai avantajoase de pe piaţa bancară a Republicii  Moldova.
Noua filială va oferi tuturor celor interesaţi posibilitatea de a beneficia şi de serviciile sistemului electronic de plăţi prin internet „Web-Client”.
Pentru a asigura o maximă comoditate clienţilor, în interiorul filialei este instalat un bancomat, care va funcţiona non-stop.
Reţeaua de filiale s-a dezvoltat continuu pînă la 91 de subdiviziuni care sunt situate pe tot teritoriul Republicii Moldova.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71