Arhiva noutatilor

La 20 mai 2011, BC „Moldindconbank” S.A. a inaugurat o nouă reprezentanţă în mun. Chişinău

20.05.2011

În scopul realizării strategiei Băncii în domeniul dezvoltării reţelei teritoriale şi pentru a fi mai aproape de clienţii săi, BC „Moldindconbank” S.A. continuă să-şi extindă reţeaua de puncte comerciale.

Noua subdiviziune a BC „Moldinconbank” S.A. este situată în sectorul Centru al capitalei, pe adresa: mun. Chişinău, str. Armenească, 44 şi oferă clienţilor întregul spectru de produse şi servicii bancare - contractarea creditelor, plasarea depozitelor, achitarea plăţilor pentru servicii comunale, deschiderea cardurilor bancare, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea banilor prin intermediul sistemelor de transferuri rapide. Noua filială va oferi tuturor celor interesaţi posibilitatea de a beneficia şi de serviciile sistemului electronic de plăţi prin internet „Web-Client”.

Pentru a asigura o maximă comoditate clienţilor, reprezentanţa va funcţiona şapte zile pe săptămână.

La moment cota de piaţă a BC „Moldindconbank” S.A. constituie circa 12,9%, ocupînd poziţia a treia în topul băncilor moldoveneşti. Reţeaua de filiale s-a dezvoltat continuu până la 100 de filiale şi reprezentanţe, care sunt situate pe tot teritoriul republicii.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71