Arhiva noutatilor

O nouă subdiviziune BC „Moldindconbank” SA în oraşul Anenii Noi

30.07.2010

În scopul realizării strategiei Băncii în domeniul dezvoltării reţelei teritoriale şi pentru a fi mai aproape de clienţii săi, BC „Moldindconbank” S.A. continuă să-şi extindă reţeaua de filiale.

Noua filială a BC „Moldinconbank” S.A. este situată în oraşul Anenii Noi, pe adresa: str. Suvorov, 5A şi oferă clienţilor întregul spectru de produse şi servicii bancare - contractarea creditelor, plasarea depozitelor, achitarea plăţilor pentru servicii comunale, deschiderea cardurilor bancare, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea banilor prin intermediul sistemelor de transferuri rapide: Strada Italia, Western Union, Быстрая Почта, Unistream, Contact, Turkie Express, Blizko, Trabex, BESXpress, Leader, Grecia Transfer, RIA Money Transfer, Avers, Anelik. Noua filială va oferi tuturor celor interesaţi posibilitatea de a beneficia şi de serviciile sistemului electronic de plăţi prin internet „Web-Client”.

Clienţii băncii întotdeauna au apreciat siguranţa şi avantajele colaborării cu BC „Moldindconbank” SA. De remarcat că nivelul comisioanelor oferit de BC „Moldindconbank” S.A. este cel mai avantajos de pe piaţa bancară a R. Moldova.

La moment cota de piaţă a BC „Moldindconbank” S.A. constituie circa 12,1%. Reţeaua de subdiviziuni s-a dezvoltat continuu până la 93 unităţi, şi la moment acoperă majoritatea centrelor economice ale ţării.

Deschiderea de noi unităţi face parte din strategia băncii de a avea o reţea de distribuţie bancară modernă, la standarde profesionale de calitate, răspunzînd solicitărilor şi exigentelor pieţei. Reţeaua teritorială reprezinta un instrument comercial valoros în proiectarea unui brand puternic, de aceea Banca se va concentra în lansarea de noi produse şi asigurarea la nivelul fiecarei unităţi a unui personal bine pregatit.

Pe viitor BC „Moldindconbank” SA va continua direcţia de dezvoltare în calitate de bancă universală, oferind clienţilor întreaga gamă de produse şi servicii cu specific bancar.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71