Arhiva noutatilor

Aniversare - 18 ani de succes!

25.10.2009

Pe 25 octombrie 2009 BC “Moldindconbank” S.A. a sărbătorit 18 ani de activitate eficientă pe piaţa bancară a Republicii Moldova din data fondării băncii în calitate de societate pe acţiuni.

BC ”Moldindconbank” SA este una din cele mai vechi şi mai mari bănci din Moldova. Banca şi-a început activitatea la 1 iulie 1959 în calitate de filială a Stroibank-ului din URSS sarcinile de bază ale căreia erau finanţarea construcţiilor obiectelor industriale, întreprinderilor complexului energetic, magistralelor de transport. La 25 octombrie 1991, conform deciziei Adunării de Constituire, banca a fost reorganizată în Banca Comercială pe Acţiuni pentru Industrie şi Construcţii – BC “Moldindconbank” S.A.

După 18 ani de activitate pe piaţa locală BC ”Moldindconbank” SA a devenit parte integrantă a economiei Republicii Moldova, avînd o contribuţie majoră la dezvoltarea sistemului bancar. O perioadă productivă şi de succes pentru BC „Moldindconbank” SA, care a definit clar o strategie de dezvoltare, şi-a format o echipă de profesionişti şi, cel mai important, şi-a majorat numărul de clienţi fideli băncii. În prezent, Banca deţine o pozitie solidă pe piaţa bancară, oferind paleta completă de produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi prin intermediul reţelei sale teritoriale care cuprinde peste 60 de subdiviziuni.

Astăzi BC “MOLDINDCONBANK” S.A. este una din cele mai mari bănci din Republica Moldova cu o infrastructură bine dezvoltată şi cu o reputaţie înaltă pe piaţa financiară internaţională. Cu o strategie pe termen lung şi planuri de viitor solide, BC „Moldindconbank” SA va continua direcţia de dezvoltare în calitate de bancă universală.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71