Arhiva noutatilor

BC “ Moldindconbank” S.A. inaugurează o nouă filială.

27.06.2008

În contextul realizării politicii de dezvoltare BC „Moldindconbank” S.A. a deschis o filială nouă – în orasul Ialoveni. La ceremonia de inaugurare au fost prezente persoane oficiale din conducerea de vîrf a oraşului, administratori ai Băncii, primii clienţi.

În cuvîntul rostit publicului prezent la deschidere Vice-preşedintele BC „Moldindconbank” S.A., Gheorghe Ursu a menţionat că tempoul înalt de dezvoltare a Băncii se va menţine în continuare. În lunile apropiate BC „Moldindconbank” S.A. va inaugura cîteva unităţi teritoriale noi.

Actualmente BC „Moldindconbank” S.A. dispune de 39 de filiale pe întreg teritoriul Republicii Moldova şi preconizează să-şi dezvolte în continuare reţeaua teritorială, să implementeze servicii şi produse bancare moderne pentru a satisface pe deplin cerinţele pieţii.  

Extinderea reţelei de filiale pe teritoriul Republicii Moldova este un proiect de importanţă majoră pentru  BC”Moldindconbank”S.A., un pas spre realizarea strategiei de dezvoltare a băncii, care presupune apropierea nemijlocită a produselor şi serviciilor bancare de clienţi.

Filiala nouă a BC”Moldindconbank”S.A. prestează întregul  spectru de servicii bancare destinate clientelei: operaţiuni pe conturi curente şi depozite, operaţiuni de creditare şi altele. Filiala din oraşul Ialoveni este situată pe strada Alexandru cel Bun, 31.

Informaţii privind serviciile prestate şi orele de lucru a filialei din or. Ialoveni pot fi obţinute la numărul de telefon (268) 2-74-50.

BC „Moldindconbank” SA  - UN VIS DE IERI REAL E AZI!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71