Arhiva noutatilor

Pe 3 iunie 2008 BC „Moldindconbank” S.A. a deschis o nouă filială

03.06.2008

În scopul realizării politicii de dezvoltare şi pentru a fi mai aproape de clienţii săi BC „Moldindconbank” S.A. continuă să-şi extindă reţeaua de filiale.

Noua filiala este situată pe adresa: mun. Chişinău, sectorul Buiucani, str.Ion Creangă, 49/1.

Această subdiviziune a Băncii desfăşoară întreaga gamă de activităţi bancare adresate clientelei de    persoane juridice şi fizice, de la operaţiuni pe conturi curente şi depozite pînă la operaţiuni valutare şi carduri.

Prin filiala „Flacăra” BC „Moldindconbank” S.A. vă oferă o variaţie largă de posibilităţi de acumulare a mijloacelor băneşti pe conturi de depozit cu cele mai avantajoase rate ale dobînzilor şi în condiţii de siguranţă maximă, clienţii pot beneficia de un spectru larg de produse creditare, achita serviciile comunale, primi sau expedia bani, achitînd cele mai mici comisioane în sistemul bancar, prin intermediul sistemelor de transferuri rapide Turkiye Express, Bistraia Pocita, Unistream, Blizko, Strada Italia, Trabex, BESXpress, Western Union, Leader, Grecia Transfer.

Inaugurarea noii filiale e un pas spre realizarea strategiei de dezvoltare a băncii, care presupune apropierea nemijlocită a produselor şi serviciilor bancare de clienţi prin deschiderea de noi unităţi teritoriale în principalele zone ale ţării.

Odată cu deschiderea filialei „Flacăra” BC „Moldindconbank” S.A. dispune de 63 de subdiviziuni pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

UN VIS DE IERI REAL E AZI! - BC „Moldindconbank” SA

 

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71